Focal is gespecialiseerd in Vision en Optics, waarbij zowel turnkey als consultancy projecten worden uitgevoerd. Met industriële vision oplossingen kan vrijwel ieder willekeurig product van metaal, stof, glas, plastic, rubber, maar ook organische materialen in een productie- of controleproces aan een 100% kwaliteitsmeting onderworpen worden. Aan de hand van de productkenmerken en kwaliteitscriteria, ontwerpen de experts een automatisch inspectiesysteem, gebaseerd op machine vision technologie.

Machine Vision Systemen

Machine Vision systemen zijn een onmisbaar onderdeel in de huidige industriële productieomgevingen. Om de continuïteit van het productieproces te waarborgen en de kwaliteit van tussen- en eindproducten te bewaken, zijn Machine Vision systemen de oplossing. Smart Vision Solutions realiseert klant specifieke Machine Vision oplossingen voor machinebouwers, OEM-ers en eindgebruikers. Door middel van een Machine Vision systeem kan er een 100% product controle worden uitgevoerd, zowel in-line in de productielijn als off-line in een los meetsysteem.

Een Machine Vision systeem biedt tevens de mogelijkheid tot efficiënter gebruik van productielijnen; door productie apparatuur de mogelijkheid te geven om automatisch uw producten te scannen en te identificeren. Een Machine Vision systeem is een geautomatiseerd inspectie systeem, dat bestaat uit camera’s, lenzen, verlichting en een gebruikers- en PLC  interface.  Deze worden voor iedere toepassing specifiek gekozen. Hiermee kan bijvoorbeeld een realtime beoordeling worden gedaan op oneffenheden en/of defecten tijdens het productieproces. Het tijdig herkennen van defecten zorgt voor een kostenreductie.

Afhankelijk van de toepassing configureert Smart Vision Solutions slimme camera’s in nieuwe of bestaande productielijnen of levert turn-key oplossingen. Smart Vision Solutions heeft dé oplossingen door jarenlange ervaring en kennis over feasiblity, gebruiksvriendelijkheid, ontwerp, verlichting, software en integratie.

Smart Vision Solutions

Smart Vision Systems, onderdeel van Focal, heeft tevens uitgebreide ervaring met high-end Vision Systemen. Waar nodig kan deze ervaring aangewend worden om een hybride oplossing te maken voor uw Machine Vision inspectie vraagstuk.

test website svs

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op